УСЛОВИЯ ЗА ДОСТАВКА
Доставката на поръчаните стоки е за сметка на Потребителя. Заявените от Вас продукти ще бъдат доставени с куриерска фирма Еконт с наложен платеж.
Услугата наложен платеж и застраховка на стоката са включени в цената за доставка.
Доставката се извършва в рамките на 2 /два/ работни дни. При поръчка на стоки, които изискват производствено време, срокът за доставка се уточнява допълнително.
Кресида-95 ЕООД се ангажира да уведoми Потребителя, ако се появат внезапни обстоятелства, възпрепятстващи навременното изпълнение на доставката.
Стоката се доставя подходящо опакована, съобразно вида й и транспорта за достaвка. Кресида-95 ЕООД не носи отговорност за закъснение, в случай че закъснението се дължи на куриер или друг доставчик.

Поръчки, направени след 15:00 часа, се обработват на следващия ден.
Поръчки, направени в събота и неделя, се обработват в понеделник.


ЦЕНИ И НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ
Всички цени обявени в сайта са в български лева с включен ДДС.
Цените, посочени на сайта, не включват доставката. Цената за доставка се изчислява автоматично при посочен адрес за доставка, съответно офис на куриер.
Всички цени, обявени на smarthomecontrol.eu, са валидни единствено и само към момента на публикуването им. Кресида-95 ЕООД си запазва правото без предупреждение да ги променя по всяко време. Представените в сайта цени на стоките са крайни и включват всички такси и данъци.
Плащането се извършва при доставката чрез услугата "наложен платеж" на куриерската фирма.

ФАКТУРИРАНЕ
При желание и предоставени данни от клиента, фактури се издават и изпращат на електронния адрес, предоставен при поръчката, след получаването и плащането на пратката.

Възникна грешка. Моля, презаредете страницата. Презареди 🗙
×